Flamencovakantie 2018 met Antje en Jürgen! Dit jaar in Tacken, Groß Pankow (Prignitz), Duitsland!

Hallo allemaal! Wij, danseres/zangeres Antje Herber en gitarist Jürgen Rijkers organiseren dit jaar wederom onze flamencovakantieweek “por fiesta” van 11 t/m 18 augustus. Wij geven unieke flamenco-workshops en we hebben dit jaar percussionist Juri Kuefner weten te strikken om cajón- en palmaslessen te verzorgen! Onder dit bericht kan je het dagprogramma lezen.

Dit jaar gaat deze flamencovakantie plaatsvinden in het voormalige Oost-Duitsland; wij nemen jullie mee naar een prachtige plek 150 km ten noordwesten van Berlijn, een tot flamencovakantieoord verbouwde boerderij, gerund door de Berlijnse flamencodanser Guido “El Tallo”.

Like ook even onze facebook-pagina! www.facebook.com/flamencovakanties.nl

Dit wordt een ontzettend leuke week met heerlijk eten, yoga in de ochtend, uitstapjes en feestjes in de avond. In onze dans-, gitaar-, zang-, cajón- en palmaslessen zullen de verschillen in niveaus vervagen! Het accent komt in deze lessen te liggen op het SAMENSPEL en de INTERACTIE tussen zang, gitaar, dans en percussie. We leren mooi repertoire, tools en tricks die je gelijk kan toepassen en je zal het gevoel krijgen dat werkelijk IEDEREEN kan meedoen en bijdragen aan het maken van deze fantastische, magische muziek. We zullen, net als de gitanos in Spanje, als één grote Familia zijn!


Categories: Uncategorized

Post Your Thoughts